Je scriptie geprint en ingebonden terwijl je wacht

Kleine en grote scripties, afstudeerdopdrachten, rapporten etc printen en inbinden is voor ons dagelijks werk. Een bestand (bij voorkeur pdf) rolt in een handomdraai uit de printer en wordt binnen enkele minuten ingebonden.

Bestand of papieren origineel

Een papieren origineel zonder nietjes verwerkt onze machine automatisch op volle printsnelheid en maakt direct een perfecte kopie van de scriptie. Een bestand in pdf kan ook rechtstreeks verwerkt worden.

Heb je een bestand in word of Publisher? Dan zetten wij dit om naar pdf en laten u dit even nakijken op een correcte opmaak.

Het inbinden

Het inbinden wordt uitgevoerd met de Amerikaanse Magnapunch. De degelijke kwaliteit maakt het mogelijk om snel en betrouwbaar verschillende bindingen te produceren. Door een uitgekiend aanlegsysteem zijn ook kalenders hiermee snel te produceren.

Met deze machine kunnen twee bindingen gemaakt worden:
- 34 rings voor kleine boeken tot zo'n 100 paginas
- 23 rings voor grotere boeken.

Het vervaardigen van scripties, boekwerken, rapporten en kalenders kan snel en fraai met een wire-o bindrug. Het vervaardigen van een wire-o binding in kleine oplagen is minutenwerk dankzij onze hoogvolume perforeermachine. Hiermee kunnen ook grotere aantallen (tot 50 boeken per uur) gemaakt zijn.

 

 

 

 

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.