Enveloppen drukken in  snelservice


Enveloppen drukken op zeer korte termijn? Eventueel met adres? Op onze eigen zeer moderne printapparatuur kunnen wij vrijwel direct produceren met of zonder venster, op diverse formaten. Doordat we ruime voorraad aan enveloppen aanhouden kunnen we vrijwel altijd binnen één dag leveren.

Snelheid

Met de introductie van de nieuwste Minolta digitale drukpers kunnen we nu runs van 250 enveloppen achter elkaar draaien zonder bijvullen van papier. Dat scheelt aardig in de productiesnelheid. 1000 enveloppen drukken binnen een uur is voor ons dan ook geen probleem, eerder half uurtje werk!

Formaten:

  • EA5 156x220 mm (voor een dubbelgevouwen A4 document)
  • C5 162 x 229 (voor een dubbelgevouwen A4 document, waarbij de envelop iets groter is en machinaal gevuld kan worden)
  • EA4 220 x 312
  • C4 229 x 324 (voor staande A4 documenten)
  • Alles met en zonder venster en stripsluiting (geen gelik meer)

Layout van de envelop

Als u bij bestelling het document opmaakt op de correcte maat kunnen wij het snelst produceren. Is dit niet mogelijk maak dan op op liggend of staand A4 om ons een indruk te geven dan werken wij dit passend om naar het gewenste envelopformaat. Bij voorkeur produceren we in uw bijzijn een proefenvelop die na goedkeur direct geproduceerd wordt. 

De bedrukking kan ook deels over het venster geplaatst worden.
Onze machine is gespecialiseerd in kleine oplagen. Hierdoor zijn de prijzen tot ca. 500 enveloppen uitstekend vergelijkbaar met de traditionele drukkerij; zeker als je de levertijd in aanmerking neemt.

Adressen meedrukken op envelop

De volgende methoden zijn voor ons hanteerbaar:

  • aanleveren in een excel document dan zetten wij dit om in een bestand waarmee de adressen op de envelop terecht komen
  • aanleveren als word of pdf document met één adres per pagina waarbij de adresregels onder elkaar moeten staan (niet in kolommen)

De enveloppen die wij gebruiken kunnen verwerkt worden op laserprint apparatuur. Als u het printen liever zelf doet dan kunnen wij lasergeschikte enveloppen leveren. Maar in de video ziet u hoe snel wij het kunnen!

Neemt u voor meer informatie contact met ons op. 0251-224189

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.