Huisstijl: uw idee onze realisatie

Iedereen is creatief. Dankzij de moderne software op de PC of Mac kuunen ontwerpen makkelijk gemaakt worden. Helaas sluiten die meestal niet aan de werkwijze van drukkerijen, deze laatste stap kost de normale computergebruiker veel werk.

Wij vinden het erg leuk om het ontwerp van onze klanten te professionaliseren en om te zetten in een drukklare versie. Hierdoor zijn de kleuren voorspelbaar, zullen lettertypes goed bewaard blijven bij de druk en is het ook mogelijk om tekst of afbeeldingen tot de rand van het drukwerk door te laten lopen. 

Ons advies: maak in word, powerpoint, excel, publisher een ruw ontwerp waarin wel duidelijk het idee naar voren komt. Met dit als basis kunnen we snel tot een verzorgde huisstijl komen.Bij ons ontbreekt de formaliteit van veel drukkers en wij richten ons op snelheid, creativiteit en redelijkheid. Ontwerpen doen we bij voorkeur samen met de klant; hiermee wordt veel tijd bespaard en komt ook de creatieve inbreng van de klant tot zijn recht.

Productie van klein tot groot

Wij starten bij voorkeur met kleine, geprinte, oplagen om in de toekomst over te schakelen naar drukwerk. Wij vermijden hiermee dure valkuilen omdat In de eerste maanden na het opleveren van een huisstijl regelmatig zaken naar voren komen die kleine aanpassingen vragen, vooral bij beginnende ondernemers.

Als er een beurs of presentatie voor de deur staat dan is het prettig te weten dat wij in huis briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen produceren. De levertijden liggen hierbij in de orde van één dag, sneller kan ook, het liefst samen met de klant (op de vingers kijken is nadrukkelijk toegestaan!).

 

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.