Bouwtekeningen printen op topsnelheid,

daar staat de Kennemer Lichtdruk al jaren om bekend. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit architecten, aannemers, interieurbouwers maar ook grafische ontwerpers en particulieren. Voor de professionele klanten is het aloude motto: "tijd is geld" van bijzonder belang want iedere opdracht heeft spoed. Een dag wachten op afdrukken is kostbaar. Daarom is iedere opdracht voor ons een spoed opdracht.

Door een modern en goed onderhouden machinepark zijn wij een betrouwbare en snelle leverancier. De eigen koerier bezorgt kosteloos in de regio.

Wij kunnen bouwtekeningen printen tot een formaat van 91,4 x 500 cm (in kleur zelfs tot 107 cm breed'.  Aanleveren van de bestanden kan via email, ftp of wetransfer, zie de aanleverpagina voor instructies.

De beschikbare papiermaterialen zijn:
75 grams Océ black label
120 grams Océ black label
Transparant
80 grams gekleurd papier in diverse kleuren.

Voor kleurenprints gebruiken wij topkwaliteit Canon grootformaat inkjetprinters. In plaats van één snelle machine hebben we gekozen voor twee vrijwel identieke machines die op kwaliteit gericht zijn. Hiermee printen wij tot 107 cm breed op papier, posterpapier, fotopapier, sticker, canvas. Dit alles in onberispelijke fotokwaliteit en door de hoge capaciteit zijn ook hier opdrachten met spoed op zijn plaats..

Ruime openingstijden, gericht op het bedrijfsleven zorgen ervoor dat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Als u de deur niet uit kunt maak dan gebruik van onze kosteloze koeriersdienst, dagelijks bedienen wij hiermee de regio IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Velsen, Uitgeest, Limmen en Haarlem).

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.