Grootformaat printen en kopiëren van posters en bouwtekeningen

tds 800

 

Het copiëren van grote tekeningen, maar ook illustratief materiaal als posters en schilderijen, is sinds de jaren vijftig de kern van de Kennemer Lichtdruk. De eerste machine die dit mogelijk maakte was een zelfgebouwde lichtdrukmachine op basis van ammoniak. Later zijn wij vaste klant geworden bij de firma Océ, die in Nederland een eigen procédé introduceerde. Meer hierover leest u hier.

 

 

Canon IPF8000 printer

Machines

Ons machinepark is sinds die tijd altijd up-to-date gebleven en bestaat, voor het grote formaat, nu uit een supersnelle OCE zwart/wit printer met geïntegreerde vouwstraat, twee grootformaat kleurenprinters, een grootformaat zwart/wit en kleurenscanner en een grootformaat reproductie inrichting voor schilderijen en andere originelen die geen aanraking verdragen. Onze nieuwste aanwinst is een Canon IPF9400 inkjetprinter van 150 cm breed die, samen met de IPF8300 zorgt voor hoge betrouwbaarheid en snelheid.

Afwerking en levering

Ook aan de afwerking is gedacht: bouwtekeningen worden direct gevouwen, eventueel gelamineerd of in ordners gearchiveerd; posters verpakt in stevige kokers. De klant ontvangt via onze koeriersdienst* of per post of commerciële koerier de produkten.

Kleinere opdrachten worden altijd direct uitgevoerd op basis van "klaar terwijl u wacht".

 

*De koeriersdienst bedient velsen ijmuiden heemskerk beverwijk castricum uitgeest zaandam haarlem

 

 

 

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.